Reflex 1 – Atlantis

Wanneer Zaterdag 14 januari 2017
Hoe laat Vanaf 14:30 uur
Uitslag 15 – 7
WOERDEN – Met weer een overwinning op naam van de Woerdense korfballers, is het kampioenschap zo goed als zeker voor het eerste team van Reflex. Met nog vijf wedstrijden op het programma is dat een geruststellende gedachte.
Het gaat bijna een saai verhaal worden. Afgelopen zaterdag speelde de Woerdenaren een wedstrijd in eigen huis tegen Atlantis uit Mijdrecht. Een wedstrijd die af en toe verrassend uit de hoek kan komen. De Woerdense spelers gingen voortvarend van start en wisten een voorsprong van 3-0 op te bouwen. Pas tegen het einde van de eerste helft kwam Atlantis tot een doelpunt. Gelukkig leef Reflex ook trefzeker en klonk bij een stand van 6-2 het rustsignaal.

Zou het de Reflex’ers lukken op de voorsprong te behouden en de voorsprong verder uit te bouwen? Atlantis zou er in ieder geval alles aan doen om het niet gelijk uit handen te geven. Wanneer beide partijen alles in de strijd gooien om te kunnen winnen dat neemt de strijdlust toe. Uiteindelijk waren het de Woerdenaren die de wedstrijd naar eigen hand wisten te zetten en konden daarmee hun voorsprong uit te breiden via een aantal schitterende acties.

Bij het eindsignaal stond 15-7 op het scorebord. Reflex heeft hiermee haar kampioenschap nog meer zeker gesteld. Er staan nog vijf wedstrijden op het programma, waarvan nog één tegen de nummer twee in de competitie.

Top