Korfbal vereniging, voel je thuis bij, WKV Reflex, Woerden
 • Jeugd bij Reflex

  In Corona tijd zijn de teams te klein geworden, waardoor de jeugd toen moest stoppen of is gaan korfballen bij verenigingen in de buurt. Nu zijn we weer volop aan het proberen om richting het nieuwe seizoen trainingsgroepen op te zetten voor de jeugd.

  Onze kernaandacht ligt op Kangoeroes, E- & F- jeugd, leeftijd van 4 t/m 10 jaar.

  Korfbal is een unieke sport waarbij jongens en meisjes samen in één team spelen. Het is een dynamische sport waarin snelheid, behendigheid en strategie samenkomen. Door korfbal te spelen, ontwikkel je niet alleen je fysieke vaardigheden, maar ook je sociale en mentale vaardigheden. Je leert samenwerken, communiceren en verantwoordelijkheid nemen, waardoor je niet alleen een betere sporter wordt, maar ook een beter mens.

  We zouden graag een E of F-team starten in de aankomende veld seizoen, daarvoor hebben we nog circa 3 spelers in de leeftijd 6 t/m 10 nodig.

 • Ons motto : Voel je thuis bij Reflex.

  Bij onze vereniging draait alles om plezier, sportiviteit en teamwork. Of je nu al ervaring hebt met korfbal of nog nooit een korf hebt aangeraakt, bij ons is er plaats voor iedereen. We bieden een warme en inclusieve omgeving waarin iedereen zich thuis voelt, ongeacht leeftijd, geslacht of niveau.

  Als je bij onze vereniging komt, krijg je de kans om deel te nemen aan uitdagende trainingen.

  Daarnaast organiseren we regelmatig gezellige activiteiten buiten het veld, zoals teamuitjes en clubfeesten, waar je nieuwe vrienden kunt maken en de teamgeest kunt versterken.

 • Maak kennis met onze vereniging

  Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij onze korfbalvereniging en ontdek de opwinding van deze prachtige sport. Ontwikkel jezelf, maak nieuwe vrienden en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Schrijf je vandaag nog in en maak deel uit van ons team in Woerden!

 • Leeftijdstabel

  GroepLeeftijden
  Kangoeroesleeftijd 4 en 5 jaar
  F teamleeftijd 6 t/m 8 jaar
  E teamleeftijd 8 t/m 10 jaar
  D teamleeftijd 10 t/m 12 jaar
  C teamleeftijd 12 t/m 14 jaar
  B teamleeftijd 14 t/m 16 jaar
  A teamleeftijd 16 t/m 18 jaar
 • Wat doen we voor de groep van 10 t/m 17 ( De D tm A)

  Ook hiervoor zijn we aan het kijken, wat we daar kunnen betekenen.