Foto’s Reflex 1

Reflex 1 - Koveni

Datum: 22-06-2023
Uitslag: 7 - 12

5-9-2020 - Reflex 1 - KCD

Datum: 05-09-2020
Uitslag: 11-8

Reflex 1 - 

Datum:
Uitslag:

Reflex 1 - Argus

Datum: 04-03-2017
Uitslag: 9-16

HKC (U) - Reflex 1

Datum: 25-02-2017
Uitslag: 13-10

wedstrijdverslag HKC(U) - Reflex 1

Het einde van het zaalseizoen in de korfbalcompetitie is in zicht. Het eerste team van Reflex uit Woerden is als enige nog ongeslagen in de competitie en heeft een redelijk zekere positie in het kampioenschap.

Afgelopen zaterdag speelde Reflex tegen HKC uit Utrecht. Beide teams deden hun uiterste best om als winnaar uit de bus te komen. Slimme spelcombinaties, snelle schotsituaties. Het was allemaal te zien. Zowel de Utrechtenaren als de spelers van Reflex waren aan elkaar gewaagd. Het was een wedstrijd met een hoog spanningsniveau. Helaas konden de Woerdenaren de punten niet veiligstellen en meebrengen naar huis. Want in de slotfase van de wedstrijd stevende HKC af op een 13-10 overwinning. Hierdoor kan de strijd om het kampioenschap nog spannend worden.

Er zijn nog twee wedstrijden te spelen. De huidige nummer twee in de competitie heeft drie wedstrijden verloren, maar ook nog twee wedstrijden op het programma. Alleen wanneer Reflex komende week de wedstrijd weet te winnen, is het kampioenschap echt zeker.

Aankomende zaterdag, 4 maart, gaat de strijd om het kampioenschap verder in Kockengen. Daar nemen zij het op tegen ESDO. De wedstrijd start om 17.30 uur in de sporthal aan de Sportweg in Kockengen.

Reflex 1 - KIOS

Datum: 28-01-2017
Uitslag 18-9

Reflex 1 - Argus

Datum: 04-03-2017
Uitslag: 9-16

Reflex 1 - Atlantis

Datum: 14-01-2017
Uitslag 15-7

wedstrijdverslag Reflex 1 - Atlantis

Met weer een overwinning op naam van de Woerdense korfballers, is het kampioenschap zo goed als zeker voor het eerste team van Reflex. Met nog vijf wedstrijden op het programma is dat een geruststellende gedachte.
Het gaat bijna een saai verhaal worden. Afgelopen zaterdag speelde de Woerdenaren een wedstrijd in eigen huis tegen Atlantis uit Mijdrecht. Een wedstrijd die af en toe verrassend uit de hoek kan komen. De Woerdense spelers gingen voortvarend van start en wisten een voorsprong van 3-0 op te bouwen. Pas tegen het einde van de eerste helft kwam Atlantis tot een doelpunt. Gelukkig leef Reflex ook trefzeker en klonk bij een stand van 6-2 het rustsignaal.Zou het de Reflex’ers lukken op de voorsprong te behouden en de voorsprong verder uit te bouwen? Atlantis zou er in ieder geval alles aan doen om het niet gelijk uit handen te geven. Wanneer beide partijen alles in de strijd gooien om te kunnen winnen dat neemt de strijdlust toe. Uiteindelijk waren het de Woerdenaren die de wedstrijd naar eigen hand wisten te zetten en konden daarmee hun voorsprong uit te breiden via een aantal schitterende acties.

Bij het eindsignaal stond 15-7 op het scorebord. Reflex heeft hiermee haar kampioenschap nog meer zeker gesteld. Er staan nog vijf wedstrijden op het programma, waarvan nog één tegen de nummer twee in de competitie.

Reflex 1 - Argus

Datum: 07-01-2017
Uitslag 22-8

wedstrijdverslag Reflex 1 - Argus

WOERDEN – De goede voornemens zijn bekend bij korfbalvereniging Reflex; Kampioen worden in het zaalseizoen 2016-2017. De nog ongeslagen ploeg zal er alles aan doen om dit voornemen waar te maken.

De eerste wedstrijd van 2017 is er één die de kampioenspositie van de Woerdenaren weer een stuk zekerder maakt. Maar zo voorspoedig begon de wedstrijd niet. Argus wist namelijk de score te openen. Daar stonden de spelers van Reflex even van te kijken, maar strafte dit gelijk af door van een 0-1 achterstand, de wedstrijd te domineren en om te buigen naar een voorsprong van 8-1. Vooral de afstandschoten vlogen als vanzelf door de korf. De spelers uit Weesp moesten met een antwoord komen om de Woerdenaren te stoppen. Door een aantal mooie acties en een zwak puntje in de verdediging van Reflex, kon Argus toch een aantal keer de korf goed vinden. Bij een stand van 10-3 in het voordeel van Reflex klonk het rustsignaal.

Tijdens de rust mijmerde Reflex over haar 13e doelpunt van deze wedstrijd. Dat zou namelijk hun 100ste doelpunt zijn tijdens deze competitie. Na de rust wist Argus weer als eerste de korf te vinden en de score te openen. Reflex kon dit niet laten gebeuren en zette haar beste beentje voor. Met een stond van 12-5 was het wachten op het 100ste doelpunt aan Woerdense zijde. Susanne Nieuwpoort had de eer om via een slim samenspel een doorloopbal te scoren en daarmee het 100ste doelpunt in deze competitie te maken.

Hierna leek het alsof Reflex vleugels had gekregen en het ene na het andere doelpunt werd door de Woerdenaren gescoord. De afstandschoten waren het middel wat Argus uiteindelijk met hun staart tussen de benen naar huis zou laten gaan. Bij een stand van 22-8 in het voordeel van de Woerdenaren klonk het eindsignaal, en is het kampioenschap weer een stukje zekerder voor dit gemotiveerde team.

Op 14 januari speelt Reflex in eigen huis tegen Atlantis uit Mijdrecht. De wedstrijd vangt aan om 14.30u in Sporthal Snellerpoort. Publiek is uiteraard van harte welkom.

Reflex 1 - ESDO

Datum: 21-12-2016
Uitslag 21-12

wedstrijdverslag Reflex 1 - ESDO

De laatste wedstrijd van 2016, beloofde een echte strijd te worden. Zou korfbalvereniging zich staande kunnen houden in een fysieke wedstrijd. Het kampioenschap moest verdedigd worden. 

Afgelopen zaterdag moeten alle senioren teams, inclusief de A-junioren, spelen tegen het bekende ESDO uit Kockengen. In het verleden waren dit wedstrijden waar menig discussie nog over is gevoerd. In hoeverre zou het nu uitmonden in een sportieve strijd.

Reflex wist de score te openen en gelijk ook de wedstrijd te domineren door binnen korte tijd ook gelijk een tweede doelpunt te maken. Toch wisten de spelers uit Kockengen de achterstand te beperken tot 2 punten, gedurende de eerste helft. Beide teams wisten via afstandschoten de korf te vinden. Bij rust gingen de teams met een stand van 7-5, in het voordeel van de Woerdenaren, naar de kleedkamers.

Na de rust bleek dat bij beide teams de messen geslepen waren. Waar de Woerdense spelers het vooral van sportief samenspel wilde hebben en het uitspelen van slimme acties, lieten de spelers van ESDO hun ware aard zien. Zij gingen tekeer tegen onder andere de scheidrechter en hun tegenstander, wat zich een enkele keer ook fysiek werd geuit. Tijdens de tweede helft leek het bijna geen korfbalwedstrijd meer, maar een rugbywedstrijd. Met gevolg dat de scheidrechter waarschuwingen uitdeelde. Bij herhaaldelijk gedrag zouden deze spelers de wedstrijd moeten verlaten.

Hoewel er een fysieke en psychologische oorlogsvoering binnen lijnen plaatsvond, wist Reflex toch een sportief antwoord te geven. Door zo goed mogelijk te blijven korfballen en wel te scoren. De voorsprong van 2 punten tijdens de rust, werd snel uitgebouwd naar een voorsprong van 10 punten. Uiteindelijk heeft de sportiviteit het gewonnen en hebben de Woerdenaren nog steeds de kampioenspositie. Een goed uitgangspunt om 2017 mee te beginnen.

Alle spelers, trainers en belanghebbende van korfbalvereniging willen de lezers alvast hele fijne feestdagen en een sportief 2017 toewensen. Ook in 2017 is het publiek weer welkom langs de lijnen. Op 7 januari speelt Reflex in eigen huis tegen Argus uit Weesp. De wedstrijd vangt aan om 14.45u in Sporthal Snellerpoort.