Sponsorcontracten nieuwe kleding

PERSBERICHT

Reflex in het nieuw dankzij sponsoren

Een nieuw fris tenue, dat was het doel. De hoogste tijd om op zoek te gaan naar sponsoren die korfbalvereniging Reflex financieël willen helpen.

Een spannend moment voor korfbalvereniging Reflex. Afgelopen woensdag was het moment daar, na verschillende onderhandelingen, het tekenen van de sponsorcontracten. Reflex vierde in 2017 haar 45e verjaardag en was toe aan een nieuw wedstrijdtenue. Met input vanuit de leden is er opzoek gegaan naar een tenue dat helemaal zal gaan voldoen aan de nieuwste eisen en wensen.

Helaas groeien deze tenues niet aan een boom en moest er op zoek gegaan worden naar bedrijven met het hart op de goede plaats. Bedrijven die de Woerdense sport een warm hart toedragen. Korfbalvereniging Reflex is trots om te melden dat VKP Beveiligingstechniek, GMC Instruments en de Rabobank de nieuwe sponsoren zijn van het aanstaande wedstrijd tenue. Met ingang van de start van het veldseizoen (maart 2018) zal het nieuwe tenue in gebruik genomen worden en zullen de sponsoren schitteren op de wedstrijdshirts.

VKP Beveiligingstechniek, GMC Instuments en de Rabobank zullen voor minimaal 4 jaar het wedstrijdshirt sieren en zijn daarmee op dit moment de belangrijkste sponsoren van de Woerdense korfbalvereniging.